Hava Durumu

Gülben hızlı davrandı! Bikinili pozunu kendisi paylaştı

Her yıl objektiflere hazırlıksız yakalanan Gülben Ergen, bu yıl tedbiri elden bırakmadı. 47 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bikinili selfie pozunu kendisi paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülben hızlı davrandı! Bikinili pozunu kendisi paylaştı

Hemen her yaz magazin muhabirleriyle bikinili görüntüsünü çekemeyecekleri konusunda iddiaya giren Gülben Ergen, bu sene kendi çektiği bikinili pozunu paylaşarak yine adından söz ettirdi.

Karantina dönemini çocukları ve annesiyle geçiren 47 yaşındaki Gülben Ergen, yaza fit görünümüyle hızlı bir giriş yaptı.

Ergen, yaptığı paylaşımlarından birinde bikinili bir selfiesine yer vererek magazin basını tarafından görüntülenmeden bikinili fotoğrafını kendisi paylaşmış oldu.

Geçtiğimiz akşam, iş adamı Sadettin Saran'ın doğum gününde sahne alan başarılı şarkıcı, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de kendine hayran bıraktı.

Gülben Ergen, özel bir gece için sahne aldı. Dünden bugüne hit olmuş parçalarını seslendiren şarkıcı, söylemekten zevk aldığı Sezen Aksu eserlerinden oluşan geniş repertuvarıyla da kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.