Hava Durumu

Gülşah Saraçoğlu'ndan flaş Gökhan Göz açıklaması

Modacı Gülşah Saraçoğlu, üçüncü kez barıştığı iş insanı Gökhan Göz ile geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Saraçoğlu, Göz'ün Instagram canlı yayınında küfürler yağdırmış ve çift ilişkilerini tekrar noktalamıştı. Saraçoğlu'ndan aylar sonra yine şaşırtan bir hamle geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2021 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2021 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülşah Saraçoğlu'ndan flaş Gökhan Göz açıklaması

Sosyal medya hesabından Gökhan Göz ile yeniden barıştığını açıklayan Gülşah Saraçoğlu, "Şimdi bu saatten sonra ikimiz de ilişkimize ve birbirimize emanetiz" ifadelerini kullandı.

"ASLA YALAN OLMADI"

"İlk defa bu açıklamayı yapıyorum. Biz çok badire atlattık. Yeri geldi birbirimizi kırdık döktük. Yeri geldi ailelerimizi üzdük. Yeri geldi kariyerlerimizi sarsacak durumlara müsaade ettik. Sevdiklerimiz yakınlarımız bize, 'aman yapma etme' dediler. Bu kadar kaosun içinden güçlü çıktığımızı düşünüyorum. Tabi ki kendi kararlarımızı kendimiz veriyoruz. Ne olursa olsun aramızdaki ilişkimizde asla ama asla yalan olmadı. En azından ben bir kadın olarak, ona hiç oynamadım ve yalan konuşmadım. Yalansız riyasız ve delikanlı tarafımı sevdi bu adam. Ben de onu tabi ki. Bu saatten sonra ikimiz de ilişkimize ve birbirimize emanetiz. Onun da benim de aslanlar gibi evlatlarımız var, Aslanım Azranur ve Gökalp paşamız. Gerisi boş. Kendi evladımın babası için bir şey diyemem ama Gökhan'ın evlatlarının anası çok kıymetli."

"KENDİ ADIMA ÖZRÜ BORÇ BİLİRİM"

"Sakın yanlış bir şey yazmayın ilişkimizle alakalı, çocuklarımız var. Aslanlar gibi iki evlat babası. Ben de aslanımın anasıyım. Kimse kimseye yanlış yapmaz bu saatten sonra, çünkü yeterince üzüldük. Derslerimizi aldık. Umarım her şey güzel gider. Bu mevzudan dolayı kırıp döktüğüm kim varsa, en başta ailelerimiz olmak üzere kalbini kırdığım herkesten. Kendi adıma özrümü borç bilirim. Seni seviyorum Gökhan Göz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.