Hava Durumu

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu hali görenleri şaşırttı! Meğer...

Sosyal medya hesabından banyo yaparken paylaştığı video ile bir anda magazin gündeminin merkezine oturan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun bir dönem fazla kilolarıyla başı dertteydi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu hali görenleri şaşırttı! Meğer...

Mide operasyonu geçiren Saraçoğlu, hafta içi her gün Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturuyor. Büyük beden hanımların yarıştığı programda eski halinden sıkça söz eden Saraçoğlu zaman zaman yarışmacılara örnekler veriyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyesi modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski hali merak ediliyor.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra eğitimine devam etmeyen Gülşah Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak moda sektörüne atılmış sonrasında ise birçok ünlüye hazırladığı tasarımlar ile adından söz ettirmeyi başardı. Gülşah Saraçoğlu 2012'de boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında tekrar nikah masasına oturdu. Bir dönem "Söylemezsem Olmaz" adlı programda sunuculuk yaptı. Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda isimle çalıştı. Dünya starlarıyla da çalışan Gülşah, Nicoke Kidman'i giydirmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.