Hava Durumu

Gülşen koronavirüs aşısı oldu

Bir an önce sahnelere dönmek isteyen şarkıcı Gülşen, koronavirüs aşısı oldu. Ünlü şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülşen koronavirüs aşısı oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçıların aşı olabileceğini duyurmuştu. Bu gelişme üzerine ünlü popçu Gülşen, koronavirüs aşısı oldu. Gülşen, "Zor günler bitmek üzere. Sahneye geri dönebilmeyi umuyorum" dedi

Aşı olduğu anları Instagram hesabından paylaşan Gülşen, altına şu notu düştü:

"Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir.
1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiçbir sanat dalının icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiçbir yardım görmeden bu günlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi.
Bir an evvel yaraların sarılması için, (bunu tüm sektörümüz adına söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimize, ait olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı. Şifa olsun..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.