Hava Durumu

Güneş, Fernandao, Josue ve Civelli takımda kalacak mı?

Bursaspor’da Ziraat Türkiye Kupası finali ve Süper Lig’deki Avrupa hedefi kadar önemli bir diğer konu da sözleşmesi bitecek kritik isimlerin durumunun ne olacağı. Yönetimin Şenol Güneş, Renato Civelli, Josue Pesqueira ve Fernandao hakkında nasıl bir tutum sergileyeceği camianın kafasını kurcalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 06:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 06:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güneş, Fernandao, Josue ve Civelli takımda kalacak mı?
Bursaspor Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda hedefe koşarken, Yeşil Beyazlı camia yönetimin atacağı adımı merakla bekliyor. Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş ve üç kilit ismin sözleşmesi 3 Haziran’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçıyla birlikte sona eriyor. Yönetim Güneş de dahil olmak üzere Renato Civelli, Josue Pesqueira ve Fernandao’nun durumlarını bu tarihe kadar karara bağlamak durumunda.

GÜNEŞ’E 2,5 MİLYON EURO

Maddi sıkıntıyla boğuşan Recep Bölükaşı ve ekibi kaynak arayışlarını sürdürürken, Şenol Güneş’in talepleri konusunda ne yapacakları bilinmiyor. Güneş Bursaspor’da kalması için tek şartın mevcut kadronun korunması ve gerekli takviyelerin yapılması olduğunu açıkladı. Bu arada Şenol Güneş’e özellikle yurtdışından ciddi tekliflerin geldiği biliniyor. Güney Kore’den bir kulübün deneyimli teknik adam için yıllık 2,5 milyon Euro’luk bir teklifi sunduğu gelen haberler arasında.

OPSİYON HAKKI TİMSAH’TA

Süper Lig’in gol krallığını büyük ihtimalle garantileyen Fernandao’nun adı özellikle Fenerbahçe ile anılıyor. Opsiyon hakkı Bursaspor’un elinde olan Brezilyalı krampon için Yeşil Beyazlı yönetim 5 milyon Euro’luk ödemeyi gerçekleştirirse Fernandao yuvada kalacak. Fenerbahçe ilgili çıkan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı bildiriliyor. Teknik heyet ve yönetim kanadında Josue için net bir karar oluşmuş durumda değil. 

CIVELLI GİTMEKTE KARARLI

Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmemesi üzerine sezon başındaki Slovenya kampında arkadaşlarıyla vedalaşan ancak mevkisindeki alternatif sayısının azlığı nedeniyle takımda kalan Renato Civelli bu kez gitmekte kararlı görünüyor. Ancak Bursaspor’da stoperde gelecek sezon kimin oynayacağı kafaları kurcalıyor. Takım sahada ter dökerken Bursaspor kamuoyu da yönetimin bu kritik isimler hakkında atacağı somut adımları dört gözle bekliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.