Hava Durumu

Gupse Özay'dan şaşırtan mesaj

Yalan Dünya'nın güzel oyuncusu Gupse Özay, Beyaz Show'a katılan Carlos Martin'e olan hayranlığını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2013 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2013 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gupse Özay'dan şaşırtan mesaj

Biscolata erkeği reklamı ile Türkiye'de tanınmaya başlayan İspanyol manken Carlos Martin, önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan 'Yağmurdan Kaçarken' dizisi ile atv ekranlarında olacak.

Yağmurdan Kaçarken dizisinin tanıtım çalışmaları için Beyaz Show'a katılan yakışıklı oyuncuya genç kızlar sosyal paylaşım sitelerinden hayranlıklarını belirttiler.

Bu hayranlık belirtenlerin arasında Yalan Dünya'nın güzel oyuncusu da vardı. Gupse Özay, Twitter üzerinden Carlos Martin'e hayranlığını belirtti.

Özay, "Beyaz Show'a Carlos Martin çıktı. Allah sahibine bağışlasın. Teli falan varsa verin bir kutlayayım çocuğu arkadaşça kardeş gibi yani cidden. Çıkışta acaba arabanın bagajına mı kapatsak bunu? Birlikten kuvvet doğar kızlar he? Hep beraber. Suyuna ilaç atın geliyorum" dedi.

Gupse Özay'ın rol arkadaşı İrem Sak ise Carlos Martin'i Twitter'dan takip etmeye başlayan rol arkadaşı ile dalgasını geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.