Hava Durumu

Güreş Milli Takımı Tahran'da kaza yaptı! Yaralılar var...

İran'daki turnuvadan dönüş yolundaki Grekoromen Güreş Milli Takımımızı taşıyan otobüs, karşıdan gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güreş Milli Takımı Tahran'da kaza yaptı! Yaralılar var...

İran'ın Abadan kentinde düzenlenen Grekoromen Güreş Dünya Kupası'ndan dönen Türk sporcular yolda kaza geçirdi.

16-17 Mart tarihlerinde düzenlenen Grekoromen Güreş Dünya Kupası dün yapılan mücadeleler ile sona erdi. Grekoromen stilde dünyanın en iyi 8 güreş takımının kozlarını paylaştığı minderde Rusya takımı şampiyon olurken, Azerbaycan ikinci, İran üçüncü ve Türkiye dördüncü oldu.

OTOBÜSLE KAMYONET ÇARPIŞTI

Türkiye'ye dönüş yapmak için Tahran Havalimanı'na gitmekte olan milli sporcuları taşıyan otobüs ile karşı taraftan gelen kamyonet çarpıştı. Milli takım otobüsüne çarpan kamyonetin kullanılamaz hale gelerek parçalandığı görülürken, Grekoromen Milli Takımı ve teknik heyet kazayı yara almadan atlattı.

MİLLİ TAKIM DOKTORU, YARALILARA MÜDAHALE ETTİ

Milli takım kafilesinin en ufak bir sıyrık dahi almadığı kazada kamyonette bulunan 3 kişiye ise ilk müdahaleyi Milli Takım Doktoru Ömer Kalkancı yaptı. Kamyonette bulunan yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldılar. Hastanede yapılan tetkikler neticesinde sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.