Hava Durumu

Gürgen Öz: İçimiz karardı! Bari ferahlatıcı...

Dizi çekimleri için sette olan ve paylaşımlarına buradan devam eden Gürgen Öz, ülke gündeminin iç karartıcı havasını dağıtmak adına güzel bir paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürgen Öz: İçimiz karardı! Bari ferahlatıcı...

Sosyal medyayı etkin olarak kullanan ve yaptığı gündeme dair paylaşımlarıyla beğeni toplayan oyuncu Gürgen Öz, bu defa bir video ile değil de dikkat çekici satırlarla takipçilerinin karşısına çıktı. Hemen her gün aldığımız kötü bir haberle güne başladığımızı söyleyen Öz, Instagram hesabından güzel bir manzara paylaştı ve altına da şunları yazdı:

"Kadın cinayetleri bitmezken, bir yandan da, bir diğer sorununumuz olan; hayvan hakları meselesi var. Bugün öğrendik ki adamın biri kendisine emanet edilen yavru köpeğe tecavüz ederek öldürmüş. Kahroluyorum bu haberleri duyunca... Ama çoook uzun süredir, bir günümüz yok ki böyle üzücü olaylarla geçmesin... Bu toplum hastalanmış ve derin bir yozlaşmanın içine düşmüş, zamanla düşürülmüştür! İçimiz karardı...! Bari ferahlatıcı bir fotoğraf paylaşayım... Bu kadar çirkinlik içinde, biz güzel bir pencereden, güzel şeylere bakalım..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.