Hava Durumu

Gürkan Uygun 'Teşkilat' kadrosunda!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi 'Teşkilat' dizisi, eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Teşkilat' dizisinin kadrosuna, Kurtlar Vadisi'ndeki Memati karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Gürkan Uygun da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2021 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürkan Uygun 'Teşkilat' kadrosunda!

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat dizisi, 6 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen 14'üncü bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Eylül ayında ekranlara dönecek olan Teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Teşkilat'ın yeni sezonda kadrosuna Hakan Boyav'ın ardından ünlü oyuncu Gürkan Uygun da katıldı.

Payitaht Abdülhamid dizisinde ''Halil Halid'' olarak rol alan Gürkan Uygun, ardından ise geçen sezon Hasan Sabbah olarak ''Uyanış Büyük Selçuklu'' dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı. Gürkan Uygun'un Teşkilat dizisinde hangi rolü canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.