Hava Durumu

Gürsu Bursasporlular Derneği açıldı

Gürsu Bursasporlular Derneği, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Gürsu Bursasporlular Derneği Başkanı Erhan Önal, açılışa Bursasporlu yönetiminden kimsenin katılmamasından dolayı kırgın olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu Bursasporlular Derneği açıldı

Gürsu Bursasporlular Derneği açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, çok sayıda davetli ve taraftar katıldı. Derneğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Erhan Önal, Gürsu’da Bursaspor’a karşı büyük bir sevgi olduğunu ve böyle bir derneği açmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın söz vermesine rağmen açılışa katılmadığı için üzgün olduklarını ifade eden Önal, ”Verilen sözlerin tutulmamasından dolayı oldukça üzgünüz. Özlüce Tesisleri’ne gittiğimizde bize karşı olan ilgisizlikleri bizleri çok üzdü. Bu konuda sizlerden de özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK İSMİ VARKEN BBB STADYUMU NİYE?
Törende konuşan MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş ise, derneğin tüm Gürsululara ve Bursasporlulara hayırlı olmasını dilerken, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan stadyuma Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ismi verilmesini de eleştirdi. Yeni yapılan stadyuma Bursaspor’un mevcut stadyumu olan Bursa Atatürk Stadyumu’nun isminin verilmesi gerektiğinin altını çizen Toktaş,”Atatürk ismi dururken, BBB Stadyumu ismi neden veriliyor anlam veremiyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.