Hava Durumu

Güvenli trafik için köprüler yenileniyor

Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilecek Yunuseli-Yeniceabat Köprüsü ile Yalova Yolu’nun Yunuseli ve İzmir yoluyla bağlantısı rahatlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2012 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2012 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güvenli trafik için köprüler yenileniyor
Köprünün yapılacağı noktada incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni köprünün ulaşımda büyük rahatlık sağlayacağını söyledi.
Osmangazi Belediyesi, Bursa’daki trafik meselesini çözmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Alternatif yolları peş peşe yenileyen Osmangazi Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlayan köprüleri de yeniden inşa ediyor. Geçen yıl Armutköy Köprüsü’nü yenileyerek hizmete açan Osmangazi Belediyesi yine aynı bölgede önemli bir alternatif olan Yunuseli-Yeniceabat Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor.


Yenilenecek olan Yunuseli-Yeniceabat Köprüsü’nü inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ve Yalova Yolu’nu, Yunuseli ve İzmir Yolu’na bağlayacak olan köprünün ulaşımda önemli bir alternatif oluşturacağını söyledi. Tek şeritli eski köprünün ihtiyacı karşılamadığına dikkati çeken Başkan Dündar, “Burada yapacağımız yeni köprü ile artık trafik sıkışmayacak. Yolun rahatlamasıyla birlikte burası önemli bir alternatif haline gelecek. Yalova Yolu’nu, Yunuseli ve İzmir Yolu’na bağlayacak bu çalışma, ulaşım alanında uyguladığımız çözüm odaklı hizmetin de önemli ayaklarından birini oluşturuyor” dedi.

Yeni köprünün çift şerit olarak hizmet vereceğini anlatan Başkan Dündar, çalışmanın hızla tamamlanarak sonbaharda yeni köprünün hizmete açılacağını sözlerine ekledi.
Osmangazi Belediyesi daha önce ömrünü tamamlayan Armutköy Köprüsü’nü yenilemiş, İsmetiye-Dereçavuş-Avdancık ve Ovaakça Köprülerini de elden geçirerek hizmete sunmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.