Hava Durumu

Güvenlik görevlilerine ateş açtı: Bizim başımıza bela ettiniz

Adana'da bir amca, alkollü yeğenlerinin hastane kapısındaki kavgasını ayırıp eve gönderen güvenlik görevlilerine ateş açtı. Öfkeli adam, güvenlik görevlilerine "Bunları neden ayırıp eve gönderdiniz? Evde bizim başımıza bela ettiniz" diyerek saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güvenlik görevlilerine ateş açtı: Bizim başımıza bela ettiniz

Adana'da hastane önünde kavga eden alkollü iki kardeşi, güvenlik görevlileri ayırarak eve yolladı. Eve gittikten sonra kavga etmeye devam eden iki kardeşin amcası hastaneye giderek, "Bunları neden eve gönderdiniz? Evde bizim başımıza bela ettiniz" dedikten sonra güvenlik görevlilerine ateş açtı.

ALKOL ALIP KAVGA ETTİLER

Olay, Seyhan ilçesinde bulunan Seyhan Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede çay ocağı işlettikleri öğrenilen ve isimleri açıklanmayan alkollü 2 kardeş, hastane girişi önünde kavga etmeye başladı. Hastanenin güvenlik görevlileri, iki kardeşi ayırarak evlerine gitmelerini söyledikten sonra yakınlarını arayıp durumu haber verdi. Kardeşlerin eve gittikten sonra kavga etmeye devam ettiği iddia edildi.

"BAŞIMIZA BELA ETTİNİZ" DEYİP 2 KİŞİYİ YARALADI

Daha sonra kardeşlerin amcası, tabancayla hastane önüne gelerek, "Bunları neden eve gönderdiniz? Evde bizim başımıza bela ettiniz" dedikten sonra güvenlik görevlilerine ateş açtığı öne sürüldü. Tabancadan çıkan mermiler, olayla ilgisi bulunmayan bilgi işlem görevlisi Bedirhan S.'nin karnına ve hasta yakını Fahriye M.'nin bacağına isabet etti. Şüpheli amca olay yerinden kaçarken, yaralılar hastane çalışanları tarafından acil serviste tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.