Hava Durumu

Güzel oyuncu rol arkadaşı ile öpüşürken yakalandı

Bahar Şahin, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Cenan Adıgüzel ile aşk yaşarken Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Ozan Dolunay ile yakınlaştı. İlişkisi biten Şahin, önceki gün Dolunay ile bir mekanda öpüşürken yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzel oyuncu rol arkadaşı ile öpüşürken yakalandı

23 yaşındaki Bahar Şahin'in, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı Cenan Adıgüzel'le birlikteyken, Zalim İstanbul dizisindeki partneri Ozan Dolunay'la yakınlaştığı iddia edilmişti. Çift hakkında çıkan aşk dedikoduları doğru çıktı.

Cenan Adıgüzel ve Bahar Şahin

AYRILIKTAN 2 GÜN SONRA YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Milliyet'te yer alan habere göre: Sevgilisinin rol arkadaşıyla yakınlaştığını duyan Cenan Adıgüzel, Şahin ile tartışarak ilişkisine son noktayı koydu. Adıgüzel'le yollarını ayıran Bahar Şahin ise 2 gün sonra Ozan Dolunay ile görüntülendi. Genç aşıkları, önceki gün bir mekanda baş başa yemek yedi.

Ozan Dolunay ve Bahar Şahin

ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR

Sahil kenarındaki restoran karşılık yemek yiyen ikili, çevredekilere aldırış etmeden öpüştü. İkili, mekanda üç saat oturduktan sonra taksiyle mekandan ayrıldı. Her anını sosyal medya hesabından paylaşan Bahar Şahin, özel hayatıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.