Hava Durumu

Güzellik yarışmasında panik! Birinci olan model alevler içinde kaldı

Afrika'nın en güzelinin seçildiği 'Miss Africa 2018'de eşi benzeri görülmemiş bir an yaşandı. Yarışmada birinci olan genç kadının saçlarına tepesinde bulunan fişekler sıçradı ve saçları bir anda alev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2018 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2018 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzellik yarışmasında panik! Birinci olan model alevler içinde kaldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 'Miss Africa 2018' yarışmasında televizyon tarihine geçecek bir olay yaşandı. Birincinin açıklandığı anda sahnede bulunan fişekler genç modelin saçına düşerek alev aldı.

HAYATININ EN GÜZEL ANI KABUSA DÖNDÜ

Canlı olarak televizyonlarda da yayınlanan yarışmada birçok genç kadın Afrika'nın en güzeli olmak için yarıştı. Yarışmada Kongo'dan 24 yaşındaki Docras Kasinde son ikiye kaldı ve birinciliğin sahibi oldu. Ancak belki de Kasinde'nin hayatının en önemli anlarından biri, bir anda kabusa döndü.

SAÇLARI ALEV ALEV YANDI

Kazananın açıklandığı an tepedeki fişekler genç kadının saçına da sıçradı ve Kasinde'nin saçları bir anda alev alev yanmaya başladı. Genç kadının saçındaki alevler ise arkadaşları tarafından hemen söndürüldü. Talihsiz yarışmacı olay sonrası hiçbir şey yaşanmamış gibi seyircileri selamladı ve ödülünü aldı.

"ŞİMDİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Tören sonrası Miss Africa'nın sosyal medya hesabından açıklama yapan Kasinde, "Ben iyiyim, saçlarım da iyi. Şimdi iyi hissediyorum. Çok teşekkürler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.