Hava Durumu

Haber alınamayan yaşlı adamı arayan ekipler, parçalanmış bir cesetle karşılaştı

Erzurumda'da çaşır toplamak için dağa çıkan 58 yaşındaki adamdan haber alınamadı. Ekiplerin araması sonucu bölgede paramparça olmuş bir erkek cesediyle karşılaşıldı. Ayı ya da başka bir yırtıcı tarafından parçalandığı tahmin edilen cesedin, kayıp adama ait olup olmadığı otopsi sonunda belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haber alınamayan yaşlı adamı arayan ekipler, parçalanmış bir cesetle karşılaştı

Uzundere ilçesi Muratefendi Mahallesi'nde, anne ve babasıyla yaşayan zihinsel engelli Ahmet Korkmaz, 25 Mayıs'ta çaşır (maydanozgiller ailesinden bir bitki) toplamak için dağlık araziye gitti. Korkmaz'ın eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi.

AFAD DEVREYE GİRDİ

Çevrede yapılan aramalarda hiçbir ize rastlanmayınca çalışmalara katılan AFAD ekibi de Korkmaz'ı bulabilmek için jandarmayla birlikte yoğun çaba sarf etti. Aramalarını dron ile de sürdüren ekipler, sabah saatlerinde dağlık alanda önce Korkmaz'ın kıyafetlerini buldu, daha sonra da aynı bölgede, ayı veya yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

CANSIZ BEDEN TANINMAZ HALDE

Savcının olay yeri incelemesinin ardından, tanınmaz haldeki ceset, otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna götürüldü. Otopsi sonucunda, cesedin Korkmaz'a ait olup olmadığı belirlenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.