Hava Durumu

Hadise, Belçika'dan gelen haber ile derin bir nefes aldı!

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ve evlenecekleri haberi iple çekilen çift Hadise ile Kaan Yıldırım derin bir nefes aldı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile Hadise'nin aşkları dolu dizgin devam ederken çiftin ailesinin de bu aşka onay vermesi iki tarafında mutluluğuna mutluluk katıyor. Kaan Yıldırım'ın ailesinin Hadise'yi çok sevdikleri haberleri çıkarken Kaan Yıldırım da hayırlı damat olacağı konuşuluyor. Hadise, geçen ay annesi Gülnihal Açıkgöz'ün rahatsızlandığını öğrenince ilk uçakla Belçika'ya uçmuştu. Hadise'nin yanına dizi çekimleri nedeniyle gidemeyen Kaan Yıldırım, müstakbel kayınvalidesinin sağlık durumunu telefonla anbean takip etmişti. Belinden riskli bir ameliyat olan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'den güzel haberler geldi. Hadise ve Kaan Yıldırım, Gülnihal Açıkgöz'ün sağlığının iyi olduğu haberi ile havalara uçtu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise, Belçika'dan gelen haber ile derin bir nefes aldı!

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ve evlenecekleri haberi iple çekilen çift Hadise ile Kaan Yıldırım derin bir nefes aldı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile Hadise'nin aşkları dolu dizgin devam ederken çiftin ailesinin de bu aşka onay vermesi iki tarafında mutluluğuna mutluluk katıyor.

Hadise, geçen ay annesi Gülnihal Açıkgöz'ün rahatsızlandığını öğrenince ilk uçakla Belçika'ya uçmuştu.

Ameliyat sonrası bir süre annesinin yanında kalan güzel şarkıcı, annesini taburcu edip evine yerleştirdikten sonra İstanbul'a dönmüştü. Hadise'nin yanına dizi çekimleri nedeniyle gidemeyen Kaan Yıldırım, müstakbel kayınvalidesinin sağlık durumunu telefonla anbean takip etmişti. Belinden riskli bir ameliyat olan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'den güzel haberler geldi.

DERİN BİR NEFES ALDILAR

Yaklaşık 1 aydır iyileşme döneminde olan Gülnihal Açıkgözün tedavisinin son derece olumlu sonuçlar verdiğini ve yeniden eskisi gibi hareket ettiğini öğrenen Hadise ve Kaan Yıldırım, derin bir nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.