Hava Durumu

Hafriyat komyonu devrildi! Hepsi yola döküldü

İstanbul Başakşehir'de yaklaşık 15 tonluk yük taşıyan hafriyat komyonu devrildi. Yan yatan kamyondaki yaklaşık 15 ton taş, kum ve ıslak çimento yola döküldü.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2019 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hafriyat komyonu devrildi! Hepsi yola döküldü

Kaza saat 12.00 sıralarında Başakşehir Mimar Kemalettin Bulvarı Kayaşehir kavşağında meydana geldi. Dorseninde yaklaşık 15 tonluk taş, kum ve ıslak çimento yükü bulunan 06 FZ 7318 plakalı komyon kavşakta dönüş yaptığı sırada yan yattı. Üstü açık dorsede bulunan hafriyatın tamamı yola döküldü.

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği kavşakta trafik tek şeritten devam etti. Ayrıca olay yerine iki kurtarma vinci getirildi. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yan yatmış olan kamyon ve dorsesi kaldırılarak olay yerinden götürüldü.

Kazayı yara almadan atlatan şoför Enes T., "Dorseyle dönüyordum, malzeme cıvık olunca sola doğru yattı. Dorse yatınca kafa da aşağı indi. Herhangi bir şeyim yok" dedi. Kamyonun kaldırılmasının ardından olay yerine gelen belediye ekipleri yola dökülen hafriyat malzemesini iş makinesi ile kamyonlara doldurarak yolu temizledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.