Hava Durumu

Hain evlat! Annesini sokak ortasında dövdü

İstanbul Beşiktaş'ta akli dengesinin bozuk olduğu söylenen bir kişi, annesini darp ettikten sonra oturdukları gecekonduyu yakıp kayıplara karıştı. Polis, annesini hastanelik eden kişiyi arama çalışması başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hain evlat! Annesini sokak ortasında dövdü

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Ortaköy'de bulunan Çevirmeci Sokağı'nda, bir süre tartıştıktan sonra annesini evden çıkarıp sokakta darp eden 47 yaşındaki U.T., annesi B.T.'yi evden çıkararak sokak ortasında güpegündüz darp etti.Yaralı anne, olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Dehşet saçan evlat, olayın ardından gecekonduyu ateşe verirken,yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle söz konusu gecekonduda ve park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Çevrede bulunan vatandaşlar da olayı doğrulayarak, U.T.'nin elindeki sopayla annesini darp ettiğini anlattı. U.T.'nin elinde sopa bulunurken vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis ekipleri, U.T.'yi bulmak için çalışma yürütüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.