Hava Durumu

Hak eden kazansın

Bursa Büyükşehir Belediyespor çalıştırıcısı Jan De Brandt: “Nilüfer Belediyespor zayıf bir takım değil.  Hedefimiz ilk 4 ve buna ulaşmak için her rakibe aynı hazırlanıyoruz.” Nilüfer Belediyespor çalıştırıcısı Atay Doğu: “Büyükşehir Belediyespor kağıt üstünde bizden hem pahalı hem favori. Ancak derbi     derbidir. Elimizden geleni yapacağız.”

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 05:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hak eden kazansın
Vestel Venus Sultanlar Ligi 6. haftası Bursa derbisine sahne olacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yarın saat 17.00’de oynanacak mücadele öncesi Bursa Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Jan De Brandt ve Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Atay Doğu derbiyi Bursa Hakimiyet’e değerlendirdi. Zevkli, çekişmeli bir mücadelenin kendilerini beklediklerini ifade eden başarılı çalıştırıcılar, Bursalı voleybol severleri maça davet etti.

RAKİP AYIRMIYORUZ

Ligin ilk 4 haftasında önemli maçlar oynadıklarını ve iyi bir performans sergilediklerini ancak Fenerbahçe karşısında setlerde öne geçme şansı yakalamalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Belçikalı Başantrenör Jan De Brandt, “Şimdi önümüzde Bursa derbisi var. Nilüfer zayıf bir takım değil. Geçen hafta da önemli bir galibiyet aldılar. Rakip ayırt etmeden maçlara hazırlanıyoruz. Hedefimiz ilk 4 ve buna ulaşmak için her rakibe aynı hazırlanmak zorundayız” dedi. 



MORALİMİZ YERİNDE

Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Atay Doğu ise sezon başından beri bazı şanssızlıklar yaşadıklarına vurgu yaparak, “Seramiksan karşısında hedeflediğimiz gibi oynadık ve galip geldik. Gerçekten 6 puanlık bir maçtı. Şimdi derbiye bu moralle hazırlanıyoruz. Rakip, kağıt üstünde bizden hem pahalı hem favori. Ancak derbi derbidir. Elimizden geleni yapacağız. Aynı şehrin iki takımı olarak yapıcı rekabet içerisindeyiz. Seyircilere güzel maç izlettirmek istiyoruz. Hak eden kazansın” şeklinde konuştu. 

Ozan DEMİR'in haberi


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.