Hava Durumu

Hakan Çalhanoğlu Şov!

Pandemi öncesinde İtalya'da 9. sırada yer alan Milan, liglerin yeniden başlamasıyla Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile uçuşa geçti. 27 yaşındaki yıldız 9 maçta 11 gole direkt katkı yaparak Kırmızı-Siyahlılar'ı Avrupa Ligi potasına soktu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Çalhanoğlu Şov!

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan sezon başı performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Kırmızı-Siyahlılar'ın köklü tarihine yakışmayan bir performans sergileyen oyuncular, koronavirüs süreci öncesinde 26 hafta sonunda 9. sırada yer alıyordu. Ancak lige verilen ara sonrasında Çalhanoğlu'nun yükselen performansıyla Milan için de işler yoluna girmeye başladı. Milli futbolcu, performansıyla arkadaşlarını da ayağa kaldırdı. Hakan önceki gün Sassuolo karşısında alınan 2-1'lik zaferin de mimarı oldu, Zlatan İbrahimovic'in attığı gollerin asistlerini yaptı. Parma ve Bologna'dan sonra 6 günde 3. kez sahaya çıkan Hakan Çalhanoğlu bu süreçcte 2 gol 5 asistle takımının 9 puan almasına büyük katkı sağladı.

Toplamda 9 gol 8 asist

Yıldız futbolcu, son 9 maçta ise 4 gol ve 7 asist ile oynadı. Hakan Çalhanoğlu'nun göstermiş olduğu bu müthiş performans sonrasında Milan, bitime 3 hafta kala 5. sıraya yani Avrupa Ligi potasına girmeyi başardı. Milli oyuncunun, bu sezon toplamda ise 35 maçta 9 gol ile 8 asisti bulunuyor.

Pioli sözleşme uzattı

Bu arada Hakan Çalhanoğlu'nun hocası Stefano Pioli için uzun süredir yerine gelecek adaylar hakkında spekülasyonlar dolaşıyordu. Ancak İtalyan çalıştırıcı, 2022 Haziran'a kadar sözleşmesini uzattı. Pioli, Kırmızı- Siyahlı ekibin başında 32 maçta 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.