Hava Durumu

Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu

Yaklaşık 25 gün önce Dominik Cumhuriyeti'nden dönen Hakan Hatipoğlu, koronavirüsten korunmak adına kendisini önlem amaçlı evde karantinaya almıştı. Hatipoğlu, karantina sürecini doldurduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu

Yaklaşık 25 gün önce Dominik Cumhuriyeti'nden dönen Hakan Hatipoğlu, koronavirüsten korunmak adına kendini önlem amaçlı evde karantinaya almıştı.

KARANTİNA SONRASI AİLESİNE KAVUŞTU

14 gün boyunca eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila'dan uzakta izole bir hayat sürdüren Hatipoğlu, karantina süresini doldurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın" şeklinde konuştu.

Hatipoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Karantina bitti. Aileme kavuştum, çok mutluyum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Benimki yurt dışından, riski az bir ülkeden geldiğim için ev karantinasıydı.

Her gün Aile Sağlık Merkezi sağ olsun arayıp sordu, kontrol etti. Bomba gibi bitirdik bu süreci. Hastalara şifa dilerim."

"SARILMAMIZA AZ KALDI KIZIM"

Öte yandan kızı Lila'nın fotoğrafını yayınlayan Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde "Aşkım, kızım... Sana dokunmama, sarılmama az kaldı..." sözleriyle takipçilerini duygulandırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, kendisini karantinaya aldığını şu sözlerle duyurmuştu:

"GÜN SAYIYORUZ"

"Herkese selam... Merak edenler olmuş, '10 gündür neredesin?' diye... Dominik'ten döndüm, karantinadayım bir süre daha.

Kendi evimden, ailemden uzakta... Tek zor gelen Lila ve Gizem'den uzak olmak. Çok şükür, iyiyim. Bir sıkıntı yok, az kaldı. Gün sayıyoruz..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.