Hava Durumu

Hakan: Muhafız'ın güzel oyuncusuna Avrupa kapıları açıldı

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da başrolü Çağatay Ulusoy ile paylaşan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, BBC dizisi The Mallorca Files'ta rol alacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan: Muhafız'ın güzel oyuncusuna Avrupa kapıları açıldı

Ahlat Ağacı, Kar, Gölgeler ve Suretler gibi bol ödüllü yapımlarda yer alan, son olarak Hakan: Muhafız dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, The Mallorca Files'ta oynamak için BBC ile anlaştı.

İNGİLTERE'DE MENAJERLİK ANLAŞMASI İMZALADI

Ergüçlü, iki hafta önce İngiltere'ye giderek ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent ile menajerlik anlaşması imzaladı.

OCAK AYINDA YAYINLANACAK

Anlaşmanın ardından The Mallorca Files'ta konuk oyuncu olarak yer alacak Ergüçlü'nün yer aldığı bölümler Ocak ayında yayınlanacak.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine ''Gölgeler ve Suretler'' adlı sinema filmiyle adım attı.

Asıl çıkışını 2011 yapımı ''Kuzey Güney'' adlı dizideki Simay Canay karakteri ile yapan Ergüçlü, ardından TV ekranlarında yayınlanan ' 'Medcezir'' dizisindeki Eylül karakteriyle yükselişe geçti.

Hazar Ergüçlü, ''Analar ve Anneler'' dizisinde yer aldıktan sonra, 2016 yapımı ''Yüksek Sosyete'' ve 2017 yapımı ''Hayat Sırları''nda başrolde oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.