Hava Durumu

Hakan: Muhafız'ın Leyla'sından erişilmesi güç rekor!

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da sevişme sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Ayça Ayşin Turan, IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçlarına göre tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan: Muhafız'ın Leyla'sından erişilmesi güç rekor!

NETFLİX'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, IMDb Starmetre ve Moviemetre listelerinde üst sıralara tırmanırken, oyuncuları da dünya listelerinde ön sıralarda kendilerine yer bulmayı başarıyor.

TÜRK OYUNCULAR ARASINDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI

Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan, dizide Çağatay Ulusoy ile sevişme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu. Güzel oyuncu, dizideki gösterdiği performansla tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Böylece Türk oyuncular arasında tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.

5 MİLYON PROJE ARASINDA IMDB SIRALAMASINDA EN İYİ TÜRK YAPIMI OLDU

Socipol'ün verilerine göre, Netflix'in ilk Türk dizisi olarak yayına başlayan Hakan: Muhafız (The Protector), IMDb puanlamasında tüm dünyada 5 milyon proje arasında 10. sırayı alarak tüm zamanların en iyi IMDb sıralamasına sahip Türk yapımı olma rekorunu geliştirdi.

KIRILMASI ZOR BİR REKORA İMZA ATTI

The Protector'un başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Geçen hafta 1943. olarak kariyerinin en iyi sıralamasını yapan Turan, kırılması zor bir rekora imza atarak tüm dünyada 42., Türk oyuncular içinde de 1. oldu.

9 OYUNCUSUNU BİRDEN LİSTEYE SOKTU

Büyük bir prestij göstergesi kabul edilen ilk 10.000 isim arasına, The Protector, uluslararası bilinirliği sebebiyle tam 9 oyuncusunu birden soktu. The Protector'ün başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 159., Hazar Ergüçlü 98. oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.