Hava Durumu

Hakan Şükür'ü indiren indirene!

AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür'ün adının verildiği bir stadın daha tabelası indirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Şükür'ü indiren indirene!

Daha önce AK Parti'den istifa eden Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e bir gol de Esenyurt Belediyesi attı. Mehterçeşme Mahallesi'ndeki Gaziler Parkı'nın içerisinde bulunan Hakan Şükür Stadı'nın tabelası indirildi. Şükür'ün adı dün de Sancaktepe'deki bir stadyumdan silinmişti.

Yerelgaste.com adlı sitede yer alan habere göre; Esenyurt Belediyesi’nin, 2011 yılında Mehterçeşme Mahallesi Gaziler Parkı içerisinde bulunan stada astığı “Hakan Şükür Stadyumu” yazılı tabela indirildi.

Daha önce adı “Gaziler Stadyumu” olan stada Hakan Şükür isminin verilmesi önerisi, 2011 yılının Nisan ayında gerçekleşen meclis toplantısında AKP grubu tarafından meclise getirilmiş, bu öneri CHP ve BDP meclis üyelerinin “Red” oylarına karşın AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilmişti.

Hakan Şükür ismi, bu Mart ayında yapılan geçen dönemin son meclis toplantısında bir kez daha gündeme gelmişti. BDP’li Meclis Üyesi Arzu Moco, Hakan Şükür isminin değiştirileceği yönünde duyumlar aldıklarını belirterek konuyu meclis gündemine taşımış, AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Akboğa da, “Halk o zaman öyle istedi şimdi böyle istiyor” sözleriyle duyumları doğrulamıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.