Hava Durumu

Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili önemli iddia

AK Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Hakan Şükür'ün istifa kararı muamma olmaktan çıkamadı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili önemli iddia

İstifa ettiği gün üyesi ve sözcüsü olduğu TBMM Doping Komisyonu'nda yaptığı konuşmaları ile birkaç saat sonra yaptığı Partisinden istifası hayatın doğal akışına ters olarak görülüyor.

PLANLARINDAN BAHSETMİŞTİ

AK Parti'den istifa ettiğinde Komisyondaki görevinin sona ereceğine bilen Şükür, 'Ama, bilinçlendirdiğiniz ve gençlerin spora daha aktif bir şekilde katılabilmesini sağladığınız her ölçüde bunun tabana yayılması… Bununla ilgili planlarımızı önümüzdeki Komisyon toplantılarında söyleriz inşallah...' demesi henüz istifa etmeyi düşünmediğinin göstergesi olarak değerlendirildi. Komisyonda böyle konuşan Şükür birkaç saat içinde neden istifa etti henüz anlaşılamadı.

AKŞAMA DOĞRU İSTİFA GELDİ

Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür'ün, futboldaki başarısını siyaset alanında da göstermek için katıldığı AK Parti saflarından ayrılması esrarını koruyor. 16 Aralık'ta akşam saatlerine doğru istifa eden Şükür aynı gün üyesi ve sözcüsü olduğu TBMM Doping Komisyonu'nda geleceğe ilişkin sözler söylemişti.

Talimatla mı istifa etti?

16 Aralık saat 11'de başlayan toplantıda Hakan Şükür, önümüzdeki günlerde diyerek komisyon çalışmalarına katılacağı sinyalini verirken toplantı sonrası Partisinden istifa etmesi 'Talimat mı aldı?' şüphesini akıllara getirdi. Şükür, '..Basketbol Federasyonu Başkanımız -herhâlde yarın gelecek- ifade edecekler' diyerek de gelecek planlarından söz etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.