Hava Durumu

Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan için aranan uygun donör bulundu. Sanatçı yapılan tahlillerin ardından dün ameliyata alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

1 yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı Hakan Taşıyan 4 ay önce Ankara'da bir hastaneye kaldırıldı. Organ nakli bekleyen sanatçının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda müjdeli haber verildi.

"DONÖR UYLUMLU ÇIKTI"

Hakan Taşıyan'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Taşıyan için uygun donör bulundu. İzmir'de bir kadavradan alınan donör, Ankara'ya getirildi.

Şarkıcının sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tetkikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da yaşayan ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 1 yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Hakan Taşıyan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, 4 ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkitlerin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.