Hava Durumu

'Hakem bizim önümüzü kesti'

Bursaspor ligin 26. haftasında İstanbul ekibiyle 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası konuşan Jani Atanasov, "Hakem bizim önümüzü kesti. Bütün kararlarını rakipten yana kullandı. Ama biz savaşarak Süper Lig'e döneceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2020 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2020 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Hakem bizim önümüzü kesti'

TFF 1. Lig'in 26. haftasında sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'da karşılaşma sonrası Jani Atanasov açıklamalarda bulundu. Atanasov, "Ben sonradan oyuna girdim. İstanbulspor karşısında kazanmak için her şeyi yaptık. Ancak sahada çok kötü bir hakem vardı. Bütün kararlarını rakipten yana kullandı. Resmen bizim önümüzü kesti ama rakibin önünü açtı. Ama olsun biz savaşmaya devam edeceğiz. Yeniden seri galibiyetler alarak ilk 2 hedefimizi kovalamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

BALIKESİR'İ YENECEĞİZ

Yarın oynanacak Balıkesirspor maçını da değerlendiren Atanasov, "Balıkesirspor karşısında 3 puanı almak için savaşacağız. Ayrıca lig son derece çetin ve zorlu. Önceleri daha kolay olacağını düşünmüştük ama şimdi görüyoruz ki TFF 1. Lig son derece zor. Her maç bir final maçı gibi. Bence biz Süper Lig'e garanti gideceğiz. Ardından da Bursaspor'un hak ettiği yeni başarılara elde etmeyi sürdüreceğiz. Ne yapacağımızı göreceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.