Hava Durumu

Hakemin kararı sonrası sosyal medyada veryansın!

Fenerbahçe taraftarları, Kasımpaşa maçında sarı lacivertli futbolcu Sinan Gümüş'ün düşürdüğü pozisyonda penaltı kararı vermeyen hakem Halis Özkahya'ya tepki gösterdi. Taraftarlar, hakemlerin kötü niyetli olduklarını savundular.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakemin kararı sonrası sosyal medyada veryansın!

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının 17. dakikasında gelişen atakta sarı lacivertli futbolcu Sinan Gümüş, ceza sahası içerisinde düşürüldü.

Bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli futbolcular, penaltı beklerken VAR incelemesi sonrası hakem Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Hakemin tartışmalı pozisyonla ilgili kararı sonrası sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

"HAKEMLER KÖTÜ NİYETLİ"

Bir futbolsever pozisyona, "Herkese bol penaltı, Fenerbahçe'ye gelince pozisyon temiz, penaltı yok. Fenerbahçe'nin penaltısı güme gitti. Hakemler kötü değil, hakemler kötü niyetli" yorumunda bulundu.

"NET PENALTI"

Bir başka taraftar ise "Sinan'ın ayağına tekme attı, net penaltı ama Zorbay Küçük VAR'a çağırmadı. Anlatmak istediğim hep bu işte, daha hafif pozisyonlarda başka takıma penaltı verilirken, Fenerbahçe'nin ise canına böyle okudular, okumaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.