Hava Durumu

Hala ve yeğenine asitli saldırı! Neye uğradıklarını saldırdılar

Denizli'de, ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki E.S. ile halası 26 yaşındaki Yıldız S., gece evlerinde aynı yatakta uyurken,kimliği belirsiz iki kişinin asitli saldırısına uğradı. Polis, saldırıyı yapanları belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hala ve yeğenine asitli saldırı! Neye uğradıklarını saldırdılar

Kan dolduran olay, geçen cuma günü saat 04.00 sıralarında, Sırakapılar Mahallesi Denizli Devlet Hastanesi karşısındaki evdemeydana geldi. İlkokulu öğrencisi Elif S. ile halası Yıldız S., aynı odada birlikte uyudu.

İddiaya göre gece gelen 2 kişi, üçüncü kattaki dairenin kapısını açarak eve girdi. E.S ile halası Yıldız S.'nin birlikte uyuduğu odaya giren saldırganlar, teyze ve yeğeninin üzerine asit döküp kaçtı.

Ne olduğunu anlamayan E.S ile Yıldız S., üzerlerine dökülen asitle yanmaya başladı. Yüzlerinde, kollarında, sırt, boyun ve ve göğüs bölgelerinde yanıklar oluşan ve acı içinde kıvranan teyze ve yeğeninin feryatlarına, aynı evde kalan Yıldız S.'nin annesi Elif S. ile babası Musa S. koştu. Üzerlerindeki kıyafetleri çıkarılan E.S ile Yıldız S.'in yanan bölgeleri önce suyla yıkandı ardından eve çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Minik E.S'nin yüzünde ve kollarında asit nedeniyle yanık oluşurken, Yıldız S.'nin ise yüzünün büyük bölümü, sırtı ve göğüs bölgesinin büyük kısmı yandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.