Hava Durumu

Halil Sezai cezaevinde saldırıya mı uğradı?

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai, iki hafta önce tutuklanmıştı. Cezaevinde tutuklu bulunan şarkıcı Halil Sezai elinden ameliyat oldu. Sezai'nin cezaevinde saldırıya uğradığı iddia edildi. İddialara açıklama Halil Sezai'nin avukatından geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halil Sezai cezaevinde saldırıya mı uğradı?

Halil Sezai'nin cezaevinde saldırıya uğradığına dair haberler çıkması üzerine bir açıklama yapıldı. Sezai'nin avukatı Ahmet Gürel, müvekkilinin cezaevinde saldırıya uğradığına dair haberlerin asılsız olduğunu, şarkıcının sağlık sorunlarıyla nedeniyle hastaneye sevk edildiğini açıkladı. Av. Ahmet Gürel saldırı iddialarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Müvekkilim Halil Sezai hakkında cezaevinde saldırıya uğradığına dair asılsız ve gerçek dışı haberler medyada yer almıştır. Müvekkilim cezaevinde tek kişilik bir hücrede kalmakta olup herhangi bir saldırı eylemine maruz kalması mümkün değildir. Müvekkilin hastaneye sevk edilmesinin sebebi ise; daha önce yaşadığı bir rahatsızlık ile ilgili sağlık kontrolünden geçirilmesi gerekliliğidir. Kamuoyunun, aksi yönde çıkan asılsız ve gerçek dışı haberlere itimat etmemesi gerekmektedir. Saygılarımla.
Av. Ahmet GÜREL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.