Hava Durumu

Halk otobüsü duvara çarptı: 25 yaralı

Erzurum’da freni patlayan halk otobüsü, önce önünde seyir halinde olan otobüse, ardından bir apartmanın duvarına çarptı. Kazada, halk otobüsündeki 25 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halk otobüsü duvara çarptı: 25 yaralı

Kaza, bugün saat 19.45 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.A. idaresindeki 25 H 0031 plakalı halk otobüsünün freni patladı. Frenin tutmaması üzerine hızlanan halk otobüsü, önce Yusuf Yazıcı yönetimindeki 25 LZ 844 plakalı otobüse, ardından Bulutlar Apartmanı'nın duvarına çarptı. Kazada, halk otobüsündeki 25 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Erzurum’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan bir kısmının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan, kaza sonrası olay yerinde aşırı kalabalık yaşandı. Polis, güvenlik tedbiri alarak yeni bir olumsuz olay yaşanmaması için vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Halk otobüsü sürücüsünün yakını olduğu öğrenilen bir kişi de, olay yerinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.