Hava Durumu

Halle Berry'den yeni poz

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, kelimenin tam anlamıyla yıllara meydan okuyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan 54 yaşındaki Berry, son olarak kalpli gözlükleri, bikini altı ve bir tişörtle çekilen pozunu yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halle Berry'den yeni poz

Geçen hafta formunu korumak için gösterdiği çabayla gündem olan Halle Berry, yine Instagram paylaşımıyla adından söz ettirdi.

60 yaşına merdiven dayayan iki çocuk annesi Berry, dün bikini altı ve bir tişörtle çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı. Berry'nin bu paylaşımına 6.8 milyon takipçisi yorum ve beğeni yağdırdı.

Berry'nin bu paylaşımına yorum yapanlardan biri ünlü model Heidi Klum'du. Kendisi de dört çocuk annesi olmasına rağmen gençlik yıllarındaki fiziğini koruyan Klum, Berry'ye kalp emojisi gönderdi.

TV yıldızı Mindy Kalling ise Berry'nin paylaşımına "Aman Tanrım" diye yorum yaptı.

SPORDAN VAZGEÇMİYOR

Berry, geçen hafta da gençlerin bile yapmakta güçlük çektiği bir harekete yaparken çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

OĞLUYLA EGZERSİZ

Halle Berry, Fransız oyuncu Olivier Martinez ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Maceo ile birlikte yaptığı bir egzersizi de sosyal medya sayfasından paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.