Hava Durumu

Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül, bayramlık pozlarıyla atıştı!

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı'nda 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül Twitter'da gençlik fotoğraflarını paylaşıp birbirlerine takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2020 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2020 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül, bayramlık pozlarıyla atıştı!

Yaptığı ve düzenlediği yardımlarla sık sık konuşulan Haluk Levent, Twitter hesabından, "Bir bayram günü kostümü! Bayramınız kutlu olsun" ifadeleriyle hem Ramazan Bayramını kutladı hem de geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını paylaştı.

Levent'in takipçilerinin büyük ilgi gösterdiği fotoğraf yaklaşık 55 bin beğeni alırken, Haluk Levent'e yanıt türkücü Mahsun Kırmızıgül'den geldi.

"DAHA BETERLERİ VAR"

Yıllar öncesine ait albüm fotoğraflarını Twitter'dan paylaşan Mahsun Kırmızıgül, "Alem yakışıklı görsün. @haluklevent senden daha beterleri var. Bu resimler çekildiğinde ilk heyecanları yaşıyorduk. Hey gidi günler hey" ifadelerini kullandı.

"GEÇ BUNLARI MAHSUN"

Kırmızıgül'ün bu paylaşımına Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi. Levent de "'Geç bunları Mahsun!' Albüm kapaklarını değil o yıllardaki normal fotolarını bekliyoruz. Bak bu twitin devamına benim o yıllardaki fotomu atacağım az sonra, sen de at" diye yazdı ve gençlik fotoğrafını koydu.

"ANKARA HAVALARI OKUYAN KARDEŞLERE BENZİYORUM"

Kırmızıgül de Levent'e, "Sen o yıllarda Mohikanlara benziyordun. Karizman vardı. Bide bana bak. Ankara havaları okuyan kardeşlere benziyorum" diyerek yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.