Hava Durumu

Haluk Levent'ten "Ecem Güçlük" özrü: Galeyana geldim

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ecem Güçlük adıyla açılan hesabın sahte olduğunu, tecavüze uğradığı yönündeki beyanlarının yalan olduğunu, hesabı kullanan kişinin ise bir erkek olduğunu açıkladı. Günlerdir Ecem Güçlük'e ulaşmak için uğraşan Haluk Levent ise Twitter'dan paylaşıp yaparak "Galeyana geldim, özür dilerim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haluk Levent'ten "Ecem Güçlük" özrü: Galeyana geldim

Twitter'da Ecem Güçlük adına açılan bir hesaptan yapılan paylaşımlarda 3 sene önce 4 kişi tarafından tecavüze uğradığını ve adalet aradığını ifade edildi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ecem Güçlük adına açılan hesabın sahte olduğunu, tecavüze uğradığı yönündeki beyanlarının gerçekliği yansıtmadığını ve hesabı kullanan kişinin bir erkek olduğunu açıkladı.

HALUK LEVENT DESTEK OLMAK İSTEMİŞTİ

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent ise kısa sürede gündem olan "Ecem Güçlük yalnız değilsin" etiketiyle paylaşım yaparak genç kıza ulaşmak için çalışma başlatacaklarını söylemişti.

"YAPILAN AHLAKSIZLIKTIR, ÖZÜR DİLERİM"

Fahrettin Altun'un böyle kriminal bir vakanın bulunmadığını açıklamasının üzerine Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, yaşadığı üzüntü ve pişmanlığı dile getirdi. Başarılı isim paylaşımında "O kadar çok paylaşıldı ki, o kadar çok etiketlendi ki ben de bu tweeti atmıştım. Bu tweetten sonra her gün Ecem'e ulaşmaya çalıştık. Az önce İletişim Başkanlığı bu olayın sahte olduğunu ortaya çıkardı. Yapılan ahlaksızlıktır. Ben de galeyana geldiğim için sizlerden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.