Hava Durumu

Hamile eşini 300 metreden atan cani koca dünya basınında!

Tatile gittiği Fethiye'de Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklardan eşi tarafından aşağıya atıldığı ortaya çıkan 7 aylık hamile Semra Aysal ve katil zanlısı Hakan Aysal dünya basınında da manşetlerde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile eşini 300 metreden atan cani koca dünya basınında!

İngiliz Daily Mail gazetesi, "40 yaşındaki Türk koca Hakan Aysal, hayat sigortası parası talep edebilmek için iterek çldürmeden önce, hamile karısıyla uçurumun tepesinde romantik bir fotoğraf için poz verdi." ifadelerini kullandı.

Haberde Aysal'ın, Muğla'nın Kelebekler Vadisi'nde tatildeyken 32 yaşındaki eşi Semra Aysal ve doğmamış bebeğini öldürmekten tutuklandığı vurgulandı.

Mirror gazetesi ise, "Hamile karısıyla uçurumun kenarında selfie çektikten sonra onu 300 metreden aşağı itti" başlığını attı.

Korkunç cinayetin haberi, Avustralya'ya kadar uzandı. Hem Avustralya'dan hem de dünyadan haberler veren 9News, "Türk adam selfie çektikten sonra hamile karısını uçurumdan itti" başlığını attı.

Hakan Aysal'ın, polise karısının dengesini kaybettiğini ve kaydığını söylediğinde olayın kaza olarak kabuk edildiğine dikkat çeken 9News, Aysal'ın karısı için hayat sigortası yaptırdığı ortaya çıktıktan sonra Kasım ayında tutuklandığını yazdı.

Daily Mirror gazetesi, cani kocaya yönelik 'kasten cinayet' suçundan hazırlanan iddianameden bölümlere yer verdiği haberde, "Hatan Aysal'ın eşinin ölümünü önce 400 bin TL teminatlı ferdi kaza sigortası yaptırarak planladığı belirtiliyor" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.