Hava Durumu

Hamile eşini öldüren cani karısının maaşını bağlatıp VİP uçmuş

İstanbul'dan Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil bahanesiyle götürdüğü 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı (32) 400 bin liralık ferdi kaza sigortasının parasını alabilmek için Kelebekler Vadisi'nden iterek öldüren Hakan Aysal'la (40) ilgili detaylar ortaya çıktı. Eşini öldürdükten sonra ilk iş olarak SGK'ya başvuran ve 13 gün sonra 757 lira ölüm aylığı bağlatan Aysal'ın Özbekistan'a giderken de 'business class' uçtuğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile eşini öldüren cani karısının maaşını bağlatıp VİP uçmuş

İstanbul'da yaşayan 7 aylık hamile olan 32 yaşındaki muhasebeci Semra Aysal, 18 Haziran 2018'de 40 yaşındaki eşi Hakan Aysal ile birlikte tatile gittiği Kelebekler Vadisi'nde 300 metrelik uçuruma düşerek ölmüştü.

Hakan Aysal eşinin fotoğraf çektirirken düştüğünü iddia etmiş, ancak kendisinin öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Hakan Aysal Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde ceza alırsa, bugüne kadar aldığı tüm maaşlar devlet tarafından faiziyle geri alınacak. Ayrıca Aysal'ın cenaze töreninden 2 gün sonra veraset ilam belgesini çıkarmak için sulh hukuk mahkemesine başvurduğu öğrenildi. Sabah'ın ulaştığı dilekçede Aysal'ın, "Geriye sağ eşi ben Hakan Aysal mirasçı olarak kaldım. Başka da mirasçıları yoktur" yazdığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.