Hava Durumu

Hamile kadın kurşunlara kendini siper etti...

İzmir’de tartıştığı komşularına silah çeken M.K., Ümit Karaca’ya ateş etti. Bu sırada Duygu Karaca kardeşinin önüne atlayarak kurşunların hedefi oldu. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2014 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamile kadın kurşunlara kendini siper etti...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde önceki gün İZSU’dan (İzmir Su İdaresi) emekli olan M.K., oturduğu dört katlı apartmanın yanındaki tek katlı evde yaşayan komşularıyla sık sık bahçelerine çöp ve hurda tahta bıraktıkları gerekçesiyle tartışmaya başladı. M.K., tahta kasaların hem kendi evinde rutubet yaptığını, hem de olası bir yangında zarar vereceğini, bu nedenle de kaldırmalarını istedi. Bunun üzerine Filiz Karaca da, çocuklarıyla birlikte tahtaları duvar kenarından, bahçenin ortasına doğru taşıdı.

Ancak M.K., iddiaya göre hakaretlerine devam etti. Duygu Karaca’nın annesi Filiz Karaca ve çocuklarıyla, M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, evinden inen M.K., Filiz Karaca’yı tartaklamaya başladı. Annesinin dayak yediğini gören Ümitcan Karaca da evden aldığı satırla, M.K.’ye saldırmak istedi. Araya girenlerin Ümitcan Karaca’yı engellemesinin ardından evine giden M.K., bu kez ruhsatsız tabancasını yanına alarak tekrar aşağıyla indi.
Öfkeli M.K. iddiaya göre az önce kendisine satırla saldıran Karaca’yı hedef alarak peş peşe ateş etmeye başladı.

Olay sırasında bahçede bulunan Duygu Karaca ise kardeşinin önüne geçerek kendisini kurşunlara siper etti. Ağır yaralanan Duygu Karaca, hastanede hayatını kaybetti.
Annesi ve 6 kardeşiyle iki odalı tek katlı evde yaşamak zorunda kalan Duygu Karaca’nın, babası Hüsamettin Karaca’nın yıllar önce terk ettiği öğrenildi. Babalarının gitmesinin ardından Duygu Karaca’nın birçok işte çalıştığı saptandı.
Beraber yaşadığı Mehmet Çetin’den hamile kalan Duygu Karaca’nın, hem annelik hem de bir hafta sonra yapacakları resmi nikâhın heyecanını birlikte yaşadığı ifade edildi.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Ümitcan Karaca, “Ablam karnındaki bebeğiyle benim için can verdi” dedi. Olayın görgü tanıklarından Turgut Hasadis ise, ailenin yıllardır yardıma muhtaç olduğunu söyledi, cinayeti işleyen M.K.’nın ise kimseyle geçinemediğini dile getirdi. M.K. olaydan sonra gözaltına alındı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.