Hava Durumu

Hamza Hamzaoğlu: Her şeyi başarabilecek bir takımız

Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Haftalardan beri bir çıkışımız var, bunu sürdürmeye gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu oyunumuzu daha iyi duruma getiririz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamza Hamzaoğlu: Her şeyi başarabilecek bir takımız

Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Haftalardan beri bir çıkışımız var, bunu sürdürmeye gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu oyunumuzu daha iyi duruma getiririz." dedi. Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün iyi bir takıma karşı oynadıklarını söyledi.

Rakiplerini açmanın zor olacağını, pozisyon yakalayabilmek için rakiplerini hataya zorlamaları gerektiğini bildiklerini anlatan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"İki penaltı golüyle de olsa kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Haftalardan beri bir çıkışımız var, bunu sürdürmeye gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu oyunumuzu daha iyi duruma getiririz. Oyuncularımın son ana kadar oyun disiplininden kopmamaları beni mutlu ediyor. İstekli olmaları, takım halinde oynamaları beni mutlu ediyor, hepsini tebrik ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.