Hava Durumu

Hande Ataizi: Patavatsızlık ettim!

Oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon Harvey ile Maçka Parkı'nda görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Ataizi: Patavatsızlık ettim!

Çocukların sokağa çıkma iznini değerlendiren Hande Atasizi, oğluyla çimlerin üzerinde oynayarak, vakit geçirdi.

46 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu hakkında yaptığı açıklama hakkında, "Kenan'ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. O programda 'Kıvanç mı, Kenan mı?' sorusu sorulduğunda, ki nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kıvanç'ı beğendiğimi söyledim. Kenan'ın da daha belli karakterlerde oynadığını söyledim ama olay buraya geldi" ifadelerini kullandı.

Ataizi, "Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar karantinada, evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar? Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizane fikrimi beyan ettim" dedi.

Ertem Şener'in YouTube'da yayınlanan 'Sorgu Odası' programına katılan güzel oyuncunun, meslektaşı Kenan İmirzalioğlu ile ilgili yorumu gündem olmuştu.

"Keşke aynı projede yer alsam dediğin bir Türk var mı?" sorusuna Hande Ataizi, "Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğeniyorum, onunla oynamak isterim. Kenan İmirzalıoğlu, hiç iyi bir oyuncu değil. Onu yetenekli bulmuyorum. Sokaktan bir adam al, daha iyi oynatırsın. En azından daha doğal" yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.