Hava Durumu

Hande Erçel'den aşk itirafı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Erçel'den aşk itirafı!

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümünden itibaren birbirlerine yakıştırılan ve sürekli aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı gerçek oldu. Dizilerinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel tatil dönüşü havalimanında el ele görüntülendi. Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel, önceki gün de sevgilisi Kerem Bürsin hakkında ilk kez konuştu. Ayaklıgazete'den Akif Yaman'ın haberine göre, Daha önce aşk iddialarına cevap vermeyen Erçel, "Hayırlı olsun" sözlerine karşısında, "Teşekkür ederim, her şey çok güzel" dedi.

SEN ÇAL KAPIMI SETE ÇIKTI

Erçel, sevgilisi Bürsin'in Amerika'ya gittiği iddialarına ise, "Yok burada, setimiz başladı" diyerek, 'Sen Kapımı Çal' dizisine çekimlerine başladıklarını da söyledi.

SERENAY'I SİLDİ

Kerem Bürsin'in 2016 yılında çekildiği bir fotoğrafında yer alan Serenay Sankaya etiketini kaldırması, "Bu ilişki adım adım evliliğe gidiyor" dedirtmişti.Bürsin Ailesi, oğulları ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sürpriz şekilde sona eren Serenay Sarıkaya ile mutluluk pozları veriyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.