Hava Durumu

Hande Erçel ile Burcu Özberk hayranlarını yıllar öncesine götürdü

2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde tanışıp çok yakın arkadaş olan Hande Erçel ile Burcu Özberk'in çoktan unuttuğu bir fotoğraf ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Erçel ile Burcu Özberk hayranlarını yıllar öncesine götürdü

Son dönemin iki popüler oyuncusu Hande Erçel ve Burcu Özberk, yayınlandığı döneme damga vuran Güneşin Kızları dizisinde birlikte rol aldı.

Bu dizi sayesinde de kariyerlerinde büyük çıkış yaptılar ve başrollere terfi ettiler. Dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesi de edinen iki oyuncu, attıkları her adım takip edilecek kadar popüler oldu. Ama bu dizi onlara sadece işte değil, dostlukta da kazandırdı. "Güneşin Kızları"ndan beri çok yakın arkadaş olan Burcu Özberk ve Hande Erçel, birbirleri için "İkizim" diyor.

Ünlü oyuncuların çoktan unuttuğu bir fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu. Burcu Özberk aynı fotoğrafı "Aaah kalbim" notuyla paylaştı.

"ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIK KURDUK"

Birbirlerinin en iyi arkadaşı olduklarını söyleyen Burcu Özberk, "Bizim uzun süre görüşemediğimiz oluyor. Ama bir telefonun ucunda seni anlayan, seni dinleyen birinin olduğunu bilmek bence büyük bir şans. Bir de ben buraya geldiğimde yalnızdım. Hande kardeşi Gamze ile yaşıyordu. Çok güzel arkadaşlık kurduk. Bu tür şeyleri unutmamak, sahip çıkmak lazım" açıklamasında bulunmuştu.

MİNİK YEĞENİYLE PLAYSTATION OYNADI

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, sevgilisiyle çıktığı Maldivler tatilinden döndü.

Magazin gündeminde uzun süre konuşulan tatilin ardından Erçel ailesiyle sık sık bir araya geliyor.

Erçel'in son olarak yeğeni Aylin Mavi'yle playstation oynadığı anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel tarafından paylaşılan görüntülerde, güzel oyuncunun 1.5 yaşındaki yeğeniyle playstation oynarken yakalandığı görülüyor.

Gamze Erçel, o anları 'Biraz erken değil mi?' teyzesi notuyla paylaştı.

AŞKIN FOTOĞRAFI

Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

"OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

"BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ"

Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

Ünlü oyuncunun salondan ayrılmasının ardından çıkış yapan Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.