Hava Durumu

Hande Erçel'in paylaşımlarına milyonlarca beğeni geldi

Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, Instagram paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Erçel son paylaştığı kareler ve kırmızı ruju ile takipçilerinden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Erçel'in paylaşımlarına milyonlarca beğeni geldi

Instagram'da 24,6 milyon takipçisi olan ve fotoğrafları bir milyondan fazla kişi tarafından beğenilen Erçel, sık sık fotoğraf paylaşıyor.

Instagram hesabı üzerinden günlük hayatından kesitler paylaşan Erçel, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Oyuncu, yaz aylarında çekilen karelerini paylaştı.

Kırmızı ruju ve bronz teniyle dikkat çeken Erçel'in yeni pozlarına 2,7 milyon beğeni geldi. Erçel daha sonra ise ayna karşısında çektiği pozlarını paylaştı.

İngiliz Glamour dergisinin süper model Thylane Blondeau hakkında web sitesinde yayınladığı bir haber ortalığı karıştırdı. Dergi, modelin bağımsız eleştirmen TC Candler'ın 1990'dan beri her sene yaptığı 'Yılın en güzel yüzleri' listesinin 6 yaşındayken birincisi olduğunu, 2021'de bu unvanın Hande Erçel'e gittiğini yazdı.

Ancak derginin haberinde bir yanlışlık var. Çünkü 'Yılın en güzel yüzleri' listesi, 30 Kasım'da belli olacak. Bu yanlış bilginin ardından Ürdün'de bir site, "Glamour Hande Erçel'i 2021'in en güzel kadını ilan etti" şeklinde bir haber yaptı.

ADAYLARDAN BİR TANESİ

Yapılan haberler, Türkiye'de de sosyal medyaya bu şekilde yansıdı. Oysaki Hande Erçel sadece TC Candler'ın listesine giren 100 adaydan bir tanesi.

HANDE'NİN RAKİPLERİ

Hayranlarının önerisi ve oylarıyla belirlenen ilk 100'e giren yüzler arasında Hande Erçel ile birlikte Çağatay Ulusoy, Akın Akınözü, Barış Murat Yağcı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.