Hava Durumu

Hande Fırat: Gazetecilerin artık aşılanması gerekmiyor mu?

Yazar Hande Fırat, koronavirüse karşı süren aşılama süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bazı gazetecilerin siyasi partilerin il kongreleri gibi programlara işi nedeniyle gitmek zorunda olduğunu belirten Fırat, "En azından alanda görev yapan arkadaşlarımızın risk grubuna alınarak artık aşılanması gerekmiyor mu?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Fırat: Gazetecilerin artık aşılanması gerekmiyor mu?

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Türkiye'de ocak ayında başlayan aşılama süreciyle ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı. Aşılananların sayısının her geçen gün arttığını, yine de hijyen kurallarına uyulması gerektiğinin tüm uzmanlar tarafından dile getirildiğini belirten Fırat, aşı olan siyasetçilerin birçok kesime göre daha rahat davrandığını söyledi.

"Bunu özellikle il kongrelerinde gördük. Bu tür programlara gönüllü gidenlerin yanı sıra, işi nedeniyle gitmek zorunda olanlar da var" diyen Fırat, buna örnek olarak gazetecileri gösterdi. Fırat, şunları kaydetti:

"Gazeteciler gibi... Aşı olan siyaseti, gazeteciler her yerde takip ediyor. Gazeteciler sokaktan kongreye, hastaneye, siyasi parti merkezlerine kadar her yerde görev yapıyorlar. En azından alanda görev yapan arkadaşlarımızın risk grubuna alınarak artık aşılanması gerekmiyor mu?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.