Hava Durumu

Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum

Önceki gün bir ödül törenine katılan Hande Yener, tören öncesinde Demet Akalın'la geçmişte yaşadığı polemik üzerine konuştu. O günleri kötü hatırlamadığını söyleyen Yener, "Artık kanla beslenmiyorum tabii bazen hepimizin tatlı şımarıklıkları oluyor, olmaz mı? Güzel, tatlı kavga ediyorduk. O günlerimizi kötü hatırlamıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Gecede,'En İyi Pop Kadın' ile 'Yılın En Tarz Albümü' ödülü alan Yener, tören öncesinde gazetecilerle konuştu. Tepeden tırnağa siyah deri kostümüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü popçu, tarzı için "Önemli olan şık ve farklı olmak" yorumunda bulundu.

"ARTIK KANLA BESLENMİYORUM"

Meslektaşı Demet Akalın'la yaşadığı polemikli günleri özlediğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Artık kanla beslenmiyorum tabii bazen hepimizin tatlı şımarıklıkları oluyor, olmaz mı? İnsanız hepimizde var bu. Güzel, tatlı kavga ediyorduk. O günlerimizi kötü hatırlamıyorum. İnsanları eğlendiriyorduk, mesajlarımız komik oluyordu. O yüzden biraz akıl doluydu diye düşünüyorum. Bazen özlüyorum ama yok bir daha olamaz, öyle bir ruhta değilim. Tamamen sağlıklı yaşama geçtim." dedi.

"KENDİMİ YARIŞTA HİSSETMİYORUM"

Eskisine göre değiştiğini de dile getiren Hande Yener, "O zamanlar heyecan ve hırs çok ön plandaydı, herkes sizi rakip gibi görüyor. Yükselince sizinle herkes yarışıyor, şu an kendimi öyle bir yarışta hissetmiyorum. 'Tur olarak çok önde, tur attım' dermişim. Böyle bir mütevazı bir açıklama yapıp gidiyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.