Hava Durumu

Hanife Gürdal'ın gözyaşları: Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, fotoğrafçı eşi Kemal Ayvaz ile boşanma nedenini gözyaşları içinde anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hanife Gürdal'ın gözyaşları: Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın

Evlilik programlarının sona ermesinin ardından başörtüsünü çıkarıp sosyal medya fenomeni olan Hanife Gürdal, Uçankuş'ta yayınlanan 'Lerzan'la Çok Mutlu' programına konuk oldu.

"BANA KARŞI ÖNYARGILILAR"

Son dönemde sosyal medya hesabından dekolteli pozlarını paylaştığı için eleştiri oklarının hedefi olan Gürdal, canlı yayın sırasında ağlayarak Kemal Ayvaz ile boşanma nedenlerini anlattı.

Eşinin ailesinin kendisini istemediğini, bu durum karşısında da Ayvaz'ın kendisine destek çıkmadığını belirten Hanife, "Her konuda o kadar üstüme geldiler ki, kendimi çok yalnız hissettim. Bir evlilik programına çıktım diye bana karşı önyargılılar" dedi.

Yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Hanife, eşi Kemal Ayvaz'ın ailesine "Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın" diyerek sitem etti.

"BENİM GÜCÜM YETER"

Geçtiğimiz gün mini elbisesiyle poz veren Hanife Gürdal'ın bu paylaşımı eski eşine gönderme olarak algılandı. Ünlü gelin adayı paylaşımına "Ellerimin dokunduğu her şeyi güzelleştirir veya yıkarım, her halükarda bir iz bırakırım. Tamamen neyi hak ettiğinize bağlı, benim ikisine de gücüm yeter" notunu düştü.

Eşi Kemal Ayvaz'dan boşanmaya karar verdikten sonra sık sık dekolteli pozlar veren Hanife Gürdal'a 'Ayrılınca açıldı' yorumları yapıldı.

HANİFE'DEN TAKİPÇİLERİNE SERT YANIT

Takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Hanife Gürdal, "Boneye içlik diyenler dünden beri etek boyumu linçliyor. Sevgili arkadaşlar bir de sadece zayıflar giymiyor istediğini" diyerek takipçilerine tepki gösterdi.

26 yaşındaki Hanife Gürdal, 2019'un aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu. Hanife, Eylül 2020'de Ayvaz'dan boşanma kararı aldı. Ancak ayrılığa dayanamayan ikili, kısa bir süre sonra barıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.