Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harry ve Meghan kapıları tamamen kapattı

İngiltere'de gündem Prens Harry ve Meghan Markle. İkinci çocuklarını bekleyen çift, Kraliyet görevlerine geri dönmeyeceğini resmen duyurdu. Kapıları tamamen kapatan çiftin, Prens Philip hastanede tedavi görürken yaptıkları açıklama Kraliçe Elizabeth'e saygısızlık olarak nitelendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harry ve Meghan kapıları tamamen kapattı

Attıkları her adım İngiliz basını tarafından yakından takip edilen Prens Harry ve Meghan Markle çifti, Kraliyet ailesiyle ipleri tamamen kopardı.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak geçtiğimiz yıl ABD'ye yerleşen çift, Kraliçe Elizabeth'e yazdıkları mektupta görevlerine geri dönmeyeceklerini bildirdi. Kendilerine 1 yıl süre verilen çift, böylelikle kapıyı tamamen kapatmış oldu.

Buckhingam Sarayı'ndan konuyla ilgili bir açıklama paylaşılırken, "Kararları herkesi üzmekle birlikte, Dük ve Düşes ailenin çok sevilen üyeleri olmaya devam edecekler" ifadeleri kullanıldı. Kraliyet ailesinin ayrıcalıklarından faydalanamayacakları belirtilen çift, kendilerine verilmiş askeri unvanları da kullanamayacak.

DEDESİ HASTANEDEYKEN...

Harry ve Meghan tarafından yapılan açıklamada ise, "Sussex Dük ve Düşesi, dünyanın dört bir yanında görev ve hizmete hazırdır. Resmi rollerinden bağımsız olarak daha önce temsil etmiş oldukları kurumlara desteklerini sürdürmeye hazır olduklarını bildirmişlerdir" denildi.

İngiliz basını ikinci çocuklarını beklediklerini duyuran çiftin aldığı bu kararı ve zamanlamasını eleştirdi. Prens Philip'in hastaneye kaldırılması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Kraliçe Elizabeth'in torunu Harry'den gelen bu adımla sarsıldığını yazdı. İngiliz medyası, Harry'nin tavrının saygısızca olduğunu savundu.

OPRAH BARDAĞI TAŞIRDI

Harry ve Meghan'ın ABD'li ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'in programına katılacağı haberi şok etkisi yaratmıştı. Bardağı taşıran son damla yorumu yapılan programın 7 Mart'ta ekrana gelmesi bekleniyor.

90 dakikalık programda önce Markle, Kraliyet ailesinden ayrılma süreci, evliliği, anneliği, hayır işleri ve dünyanın gözü önünde yaşamını nasıl sürdürebildiğine dair birçok konu hakkında konuşacak. Harry ile birlikte çiftin daha sonra ABD'ye taşınma süreçleri ve gelecekteki planları hakkında sohbet edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.