Hava Durumu

Harun Tekin: "Biz taraftara barışmaya gittik ama..."

Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin maçtan sonra duygusal anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin: "Biz taraftara barışmaya gittik ama..."

Harun yaptığı açıklamada ise şu konulara değindi:

"Bir sezonda yaşanabilecek her şeyi yaşadık. Bu duruma keşke gelmeseydi ama herkesin ders çıkarması gerekiyor. Öncelikle biz futbolcular, yönetimimiz, basınımız ve taraftarımız ders çıkarmalı ki diğer sezonlarda bu yeniden yaşanmasın. Çünkü bu takım, bu camia bütün olduğu sürece başarılı. Halkalardan bir tanesi eksik olduğu zaman maalesef bu duruma düştük. Biz maç sonunda taraftara gittik barışmak için kötü bir sezon geçirdik sonuçta. Onlar da kendilerine göre bize bir protesto yaptılar. Alıştık sezon başından beri protestolara. Sorun değil."

3 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan Harun, "Yaşanan otobüs olayı siz de kötü bir etki yarattı mı?" sorusuna, "Çok büyük etkisi oldu. Olmadı dersem yalan olur" cevabını verdi.

Gözyaşlarımı tutamadım

Bursaspor'un hırslı futbolcusu Aziz Behich, böyle bir sezonu bir daha asla yaşamak istemediklerini söyledi.

Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu dile getiren Avustralyalı futbolcu, "Seneye daha güçlü bir şekilde devam ederiz. Bizim takımda çok güzel bir arkadaşlık var. Kötü gidişler bizi daha da yakınlaştırdı. Bir aile olduk burada. Sonunda bu aile hep beraber bu durumdan çıktı. Bursaspor şampiyonluk yaşamış büyük bir kulüp. İlk defa ben kendim de bu durumdaydım. Gözyaşlarımı tutamadım. Ailelerimiz de destek videosu gönderdi. Bu bizi çok motive etti" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.