Hava Durumu

Harun Tekin'den Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar

Bursaspor’un bir numaralı file bekçisi Harun Tekin, hedefinin Dünya Kupası’nda oynamak olduğunu dile getirdi. Harun, yeni sezonda ise Yeşil Beyazlı forma altında büyük başarılara imza atmak istediğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 05:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 05:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin'den Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar
Yeşil Beyazlı takımın başarılı kalecisi Harun Tekin, Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar yaptı. Kampın yorucu geçtiğini belirten Harun, “Kamp her zaman olduğu gibi bizi terletiyor. Ancak sezon için iyi olmamız için bu gerekli. Burada yorulacağız ki daha iyi performans ortaya koyalım. Çok iyi çalışıyoruz. Çok çabuk uyum sağladığımızı görüyorum. Benim gibi tüm arkadaşlarım da oldukça istekli. İnşallah sakatlık yaşamadan kampı bitirip yeni sezona hazır hale geliriz” ifadelerini kullandı. 

\\\"\\\"

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Bursaspor’da birinci kaleci olmak ve Milli Takım forması giymenin kendisinde sorumluluğun da arttığını söyleyen Harun Tekin, “Özgüvenim yerinde. Milli takımda olmak ve EURO 2016’ya gitmek bana büyük tecrübe de kazandırdı. Takıma yeni sezonda en üst düzeyde yardımcı olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Böyle de devam edecek. Taraftarımız da arkamda olduğu zaman ben kalede büyüdüğümü hissediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

HAMZA HOCA'YLA HENÜZ KONUŞMADIK

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’yla çok iyi anlaştıklarını söyleyen Harun Tekin, “Hamza Hoca bize her zaman yardımcı oluyor. Kendisiyle henüz konuşma fırsatım olmadı. Daha yeni başladı antrenmanlar. Antrenmanların yorucu geçmesi bizim için avantaj. Her hocanın kendisine göre yöntemleri ve çalışma stilleri vardır. Sezon başları genelde bu şekilde yoğun geçer” şeklinde konuştu.

\\\"\\\"
Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor muhabiri Barış Yalım’ın sorularını yanıtladı.


MİLLİ TAKIM'DA HEDEFİM BÜYÜK

Bursaspor forması altından önümüzdeki sezon en iyi performansı ortaya koymak istediğini söyleyen Harun Tekin, şöyle devam etti:
“Bursaspor’da göstereceğim performans hem takımımı mutlu ediyor hem de Milli Takım’a gitmemi sağlıyor. Milli Takım’da birinci kaleci olmak istiyorum. Dünya Kupası elemelerinde oynamak için elimden geleni yapacağım. Volkan Babacan EURO 2016’da oynadı. Onun arkasında olduk destek verdik. Şimdi ben de aynı başarıyı göstermek istiyorum. İnşallah hayalimi gerçekleştiririm” dedi.

\\\"\\\"

PRİMİ KONUŞMAYACAĞIZ

Harun Tekin A Milli Takım’ın Euro 2016’da aldığı iddia edilen prim konusundaysa kendi içlerinde aldıkları kararı açıkladı. Bu konu hakkında konuşmayacaklarını söyleyen başarılı eldiven, “Bu konularda konuşmama kararı aldık. Birtakım sıkıntılar oldu ama sonuçta biz bir başarı elde ettik. Kimse bizden Avrupa Şampiyonası’na gitmemizi beklemiyordu. Kötü gittiğimiz zaman da çok eleştiri aldık ama takım oraya gitti. Bence bu da bir başarıydı” ifadelerini kullandı.  

\\\"\\\"

MUHAMMET'LE GURUR DUYDUM

Harun Tekin, genç kaleci Muhammet Şengezer’le ilgili şu yorumda bulundu:
“Muhammet çok iyi çalışıyor. Beğendiğim bir arkadaşım. Bursa’ya ve Türk futboluna çok büyük hizmetler verecektir. Onun iyi performansı beni mutlu etti ve gururlandırdı. Daha çok çalışması lazım. Bizim de aynı şekilde. Çalışmadan bir başarı elde edemezsin. Herkes eksiklerini görecektir. Ben Muhammet’in çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum”. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın özel haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.