Hava Durumu

Harun Tekin'den transfer iddialarına net yanıt

Antalya yolculuğu öncesi Fenerbahçe söylentilerinin sorulması üzerine Harun Tekin, Bursaspor ile 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, "O konularla alakalı benimle ilgili bir şey yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin'den transfer iddialarına net yanıt

Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin, Antalya deplasmanı öncesi hakkında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynayacakları karşılaşma öncesi Yenişehir Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yetenekli eldiven, Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "İyi bir ekibe karşı oynayacağız ama oradan 3 puanla dönüp, ligin kalan 2 haftasını rahat şekilde geçirmek istiyoruz" dedi.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMEM VAR

Geçen hafta Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini hatırlatan Harun, "Bu mücadelemizi Antalya'da da sürdürürsek rahat geçeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. Harun, transferde adının Fenerbahçe ile anılmasının hatırlatılması üzerine ise şu ifadeleri kullandı: "Daha önce de hakkımda çok iddialar çıkmıştı. Sonuçta bana gelen bir şey olamaz çünkü Bursaspor ile 3 yıllık sözleşmem var. 2020'ye kadar daha yeni uzattım sözleşmemi. O konularla alakalı benimle ilgili bir şey yok."

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Antalya deplasmanı öncesi Yenişehir Havaalanı'nda Harun Tekin ile bir araya gelerek görüşmede bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.