Hava Durumu

Hasan Basri Ünal İstanbul yolcusu

Tedaviye yanıt vermeyen Hasan Barsi Ünal yarın İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından kontrol edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hasan Basri Ünal İstanbul yolcusu

Bursaspor'da sakatlığı bir türlü geçmeyen Hasan Basri Ünal'ın durumunun netleşmesi adına farklı doktorlardan görüş alınmaya devam edilecek.

U19 MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Yaklaşık iki ay önce forma giydiği U19 maçında raki-biyle girdiği ikili mücadele sonrası Vakıfköy Tesisleri'nden ambulansla hastaneye kaldırılan ve karın adalesinin kemikle yapışma bölgesinde ufak bir yırtılma tespit edilen genç futbolcunun iyileşme sürecinin beklenenden uzun sürmesi endişe yarattı.

İKİ RAPOR KARŞILAŞTIRILACAK

Kulüp doktorları bu nedenle Hasan Basri Ünal'ın başka bir hekim tarafından da kontrol edilmesini kararlaştırdı. Buna göre genç krampon yarın Bolu kampından ayrılarak İstanbul'a gidecek. Genç futbolcunun bu kez kontrolünü Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer yapacak. Taşer'in elde ettiği bulgularla Bursaspor Sağlık Kurulu'nun raporları karşılaştırılarak Hasan Basri Ünal'ın sakatlığıyla ilgili son karar verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.